# Fire and Love Encounter: Transform Your Life Through a Lifestyle of Worship

## One-Day Event Schedule/Itinerary

**Version 1: One-Day Event (Saturday)** 

**Date:** Saturday

**Duration:** 9:00 AM - 7:15 PM (10.25 hours total)

Goal: Deliver all 8 themes in a single, immersive day with extended worship and interaction.

#### **Schedule:**

- 9:00-9:20 AM Welcome: Why Worship Matters (20 min)
- 9:20-9:50 AM Praise & Worship Service (30 min)
- 10:00-10:45 AM Session 1: Heart of Worship + Praise (45 min)
- 10:45-11:00 AM Group Prayer/Altar Time (15 min)
- 11:00-11:15 AM Break (15 min)
- 11:15-12:00 PM Session 2: Everyday Life + Obedience (45 min) Team Teaching
- 12:00-12:45 PM Session 3: Community + Trials (45 min) Team Teaching
- 12:45-1:45 PM Lunch Break (60 min)
- 1:45-2:30 PM Session 4: Witness + Eternity (45 min) *Team Teaching*
- 2:30-2:45 PM Break (15 min)
- 2:45-3:45 PM Interactive Workshop: Apply It Now (60 min)
- 3:45-4:00 PM Break (15 min)
- 4:00-4:45 PM Q&A and Testimonies (45 min)
- 4:45-5:15 PM Praise & Worship Service (30 min)
- 5:15-6:15 PM Closing: Live the Worship Lifestyle (60 min)
- 6:15-7:15 PM Closing Songs mixed with Prayer and Impartation (60 min)

# Fire and Love Encounter: Transform Your Life Through a Lifestyle of Worship

### Two-Day Event Schedule/Itinerary

Version 2: Two-Day Event (Friday Night + Saturday)

Dates: Friday 6:30 PM - 9:05 PM (2.58 hours); Saturday 9:00 AM - 8:50 PM (11.83 hours)

Goal: Spread 8 themes over two days with worship emphasis and meal breaks.

### Friday Night Schedule:

- 6:30-6:50 PM Welcome: Why Worship Matters (20 min)
- 6:50-7:20 PM Praise & Worship Service (30 min)
- 7:20-8:05 PM Session 1: Heart of Worship (45 min)
- 8:05-8:50 PM Session 2: Praise (45 min)
- 8:50-9:05 PM Group Prayer/Altar Time (15 min)

### **Saturday Schedule:**

- 9:00-9:30 AM Praise & Worship Service (30 min)
- 9:30-10:15 AM Session 3: Everyday Life (45 min) Team Teaching
- 10:15-10:30 AM Break (15 min)
- 10:30-11:15 AM Session 4: Obedience (45 min) Team Teaching
- 11:15 AM-12:00 PM Session 5: Community (45 min) Team Teaching
- 12:00-1:00 PM Lunch Break (60 min)
- 1:00-1:45 PM Session 6: Trials (45 min) Team Teaching
- 1:45-2:00 PM Break (15 min)
- 2:00-2:45 PM Session 7: Witness (45 min) Team Teaching
- 2:45-3:05 PM Late Afternoon Worship Service (20 min)
- 3:05-3:35 PM Group Prayer/Altar Time (30 min)
- 3:35-4:20 PM Interactive Workshop: Apply It Now (45 min)
- 4:20-5:35 PM Dinner Break (75 min)
- 5:35-6:20 PM Session 8: Eternity (45 min) Team Teaching
- 6:20-6:50 PM Closing Praise & Worship Service (30 min)
- 6:50-7:50 PM Closing: Live the Worship Lifestyle (60 min)
- 7:50-8:50 PM Closing Songs mixed with Prayer and Impartation (60 min)